Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka Grod ela jankowska Tom12 (3489 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Hilton napisał:
Grzes203 napisał:
Hmmm, czegoś tu nie rozumiem, albo Wy nie rozumiecie.
Krytyka nie dotyczy technicznej strony tej produkcji (tylko dla wyjaśnienia napisze bo widzę że nie każdy pojął w czym problem) chodzi o flagę Polską która jest odwrotnie zawieszona.
Rodzice dzieci, reporterzy, operator, montażysta i każdy kto oglądał film przed opublikowaniem powinien się zastanowić nad tym czy nadal chce obnosić się ze swoją "narodowością"

Grzes, tylko bystrzaki pojmuja cokolwiek, a wiesz jak jest w zyciu Poza tym mozemy teraz z rek,ą na sercu przyznac, ze mamy swoj wlkład w Moja Norwegi TV, bo udzielilismy rad i sugestrii za darmo i poswiecilismy swoj czas na to, a i jeszcze w jakich warunkach? !! Ja lezalam niewygodnia na lozku i pisalam i bolalay mnie łokcie i pic mi sie chcialo.

A ja już chyba z godzinę nie paliłem żeby zobaczyć jak się projekt rozwija
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisał:
Hmmm, czegoś tu nie rozumiem, albo Wy nie rozumiecie.
Krytyka nie dotyczy technicznej strony tej produkcji (tylko dla wyjaśnienia napisze bo widzę że nie każdy pojął w czym problem) chodzi o flagę Polską która jest odwrotnie zawieszona.
Rodzice dzieci, reporterzy, operator, montażysta i każdy kto oglądał film przed opublikowaniem powinien się zastanowić nad tym czy nadal chce obnosić się ze swoją "narodowością"

Masz rację Grzes,tez tego nie rozumiem i pewnie nigdy nie zrozumiem tak jak większość z nas
Tej naszej mentalności dorzucenia swoich trzech groszy.Pewnie i ja nie odstaję daleko od tego schematu.
Owszem krytyka jest potrzebna,lecz powinna mieć pewne formy.Bynajmniej ja tak myślę.
Jedna sprawa mi się u norwegów podoba,i za to ich szanuję.Mianowicie,jeśli ktoś coś spieprzy w pracy,nikt na ciebie nie pokaże palcem i powie żeś to zrobił.Mowa jest krótka,dzisiaj tobie nie wyszło,jutro może mi się nie udać
I wielu znajomych mi to wiele razy mówiło.I nie pije tutaj do nikogo osobiście,tylko do nas wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Pewnie pamiętasz retier aferę z przekleństwem w bajce w której miała brać udział nawet ambasada a i włodarze naszego forum rzucali kamieniami jako jedni z pierwszych. Że obraz Polaka został rozmazany
Jakoś nie widzę teraz aby ktoś bił się w pierś z powodu tego "niedopatrzenia"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Grzes203 napisał:
Pewnie pamiętasz retier aferę z przekleństwem w bajce w której miała brać udział nawet ambasada a i włodarze naszego forum rzucali kamieniami jako jedni z pierwszych. Że obraz Polaka został rozmazany
Jakoś nie widzę teraz aby ktoś bił się w pierś z powodu tego "niedopatrzenia"

Co prawda,to prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
I dlatego jak pani Jadzia bierze sie za pieczenie ciasta dla ludu, to nie moze zrobic zakalca. Jak ja sie zajmowalam prowadzeniem kursu języka angielskiego, to robilam to tak, aby nie było zadnych błędów i niejasnych sytuacji. PROFESJIONALIZM. I nie mówie to o tym ze realizator jest zapewne poczatkujacy, bo za duzo jest cięc w materiale, ale o przygotowaniu merytorycznym. Jasne ze moze sie cos nie udac, ale retier wiedz o tym ze oni tego nie robili na zywo, oni ten material montowali o ogladali to kilkadziesiat razy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
A ja dalej bede usprawiedliwial-oczywiscie ze montowali ale kiedy i gdzie???? Moze w kafejce na dworcu a moze ten kto to montowal wlasnie wrocil po 13 godzinach z pracy. Jasne mozna powiedziec to po co sie brali??? Mozna material puscic za tydzien i nic sie nie stanie przeciez ale oni zrobili bo maja pasje ktorej wielu nam brakuje. Dziekuje za uwage.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Po 13 godzinach? W NO pracuje sie 7,5 sam to powtarzasz wielokrotnie. Poza tym nie wazne czy to toaleta na dworcu, kafejka, czy profesjonalne studio. W kazdym z tych miejsc na filmie dalo sie zauwazyc błąd.
Lekarz jest w pracy od 7 rano do 7 ranoi jak mu wypadnie dyzur nocny. Nad ranem moze sie zdarzyc niespodziwana operacja. I jak spierniczy i z tego powodu ktos umrze, to co, bedzie sie tłumaczył ze był po 20 godzinach pracy??
Fazi, prosze cie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:
I dlatego jak pani Jadzia bierze sie za pieczenie ciasta dla ludu, to nie moze zrobic zakalca. Jak ja sie zajmowalam prowadzeniem kursu języka angielskiego, to robilam to tak, aby nie było zadnych błędów i niejasnych sytuacji. PROFESJIONALIZM. I nie mówie to o tym ze realizator jest zapewne poczatkujacy, bo za duzo jest cięc w materiale, ale o przygotowaniu merytorycznym. Jasne ze moze sie cos nie udac, ale retier wiedz o tym ze oni tego nie robili na zywo, oni ten material montowali o ogladali to kilkadziesiat razy...

Wiesz Hilton.Przypomniałaś mi pewne analogie,odnośnie kwalifikacji kandydatów do pracy.
Młodego(ą) ,z wieloletnim doświadczeniem,kreatywnych itp,itd do pracy przyjmiemy od zaraz
Kandydatom po 40-ce dziękujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton napisał:
Po 13 godzinach? W NO pracuje sie 7,5 sam to powtarzasz wielokrotnie. Poza tym nie wazne czy to toaleta na dworcu, kafejka, czy profesjonalne studio. W kazdym z tych miejsc na filmie dalo sie zauwazyc błąd.
Lekarz jest w pracy od 7 rano do 7 ranoi jak mu wypadnie dyzur nocny. Nad ranem moze sie zdarzyc niespodziwana operacja. I jak spierniczy i z tego powodu ktos umrze, to co, bedzie sie tłumaczył ze był po 20 godzinach pracy??
Fazi, prosze cie...

Wiesz dobrze ze nie o to chodzi. Pewnie Ibisza po ostatnin tuningu twarzy i nowej partnerce(23 lata) nikt niesmialby skrytykowac.
Tak Hilton pracuje sie 7.5 h plus 4 godziny krecenia plus nastepne pare godzin montazu.
Osobiscie bede tych ludzi chwalil tyle ile tylko zdolam.Mi sie podobalo!!! Nic nie zauwazylem bo jestem zwyklym zjadaczem chleba,robolem i nieznam sie na warsztacie tv. Po raz kolejny dla mnie ,moje zdanie tylko, okazalo sie ze mamy jedna reprezentacje a dziesiatki tysiecu trenerow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Chwaliłem i krytykowałem przy zwiastunie, chwaliłem przy drugim materiale chociaż nie dowiedziałem się nic czego bym wcześniej nie wiedział. Teraz niestety to nie jest pomyłka techniczna która może się zdarzyć.
No cóż, widocznie w Norwegii można się tak zmęczyć aby zapomnieć barw narodowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok